Εστιατόρια Περιοχής

Room overview

Το εστιατόριό μας είναι τύπου παραδοσιακής Ελληνικής ταβέρνας, βρίσκεται παράπλευρα στο κτιριακό συγκρότημα και λειτουργεί από τη διεύθυνση της οικογένειας Γεώργιου Γενναδίου.

Απολαύστε το πρωινό σας, μαγειρευτά φαγητά από την κα Κλεάνθη, είτε φαγητά με τη χρήση του μπάρμπεκιου της ταβέρνας με κρεατικά της φάρμας μας αλλά και ψητά λαχανικά από τον κήπο μας.

Εσείς απλά απολαύστε το χώρο μας κάτων από τη σκιά του φυτού Αμπελόνα και αφεθείτε στις γευστικές απολαύσεις που θα επιλέξετε. Εγγυημένα οι εντυπώσεις θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στον ουρανίσκο σας.

Η λειτουργία του ξεκινά νωρίς το πρωί και μέρι αργά το βράδυ!

 

Άτομο/α:50 άτομα

Δειτε τους υπόλοιπους χώρους View all

Designed as a privileged almost private place where you'll feel right at home

Τα δωμάτιά μας

Τα δωμάτιά μας

Άτομο/α: έως 3 επισκέπτες

Κρεβάτι/α: 2 μονά 1 αναδιπλούμενο

Η απόσταση των δωματίων από την παραλία Δριμισκιανό Αμμούδι είναι 150 μέτρα. Επίσης για αυτούς που ενδιαφέρονται ενδεικτικά το φοινικόδάσος τοτ Πρέβελη απέχει 400 μέτρα. Τα δωμάτιά μας βρίσκονται στον 1ο όροφο του των εγκαταστάσεών μας με θέα τη θάλασσα. Η ανάβαση στα δωμάτια γίνεται μέσω εξωτερικής σκάλας και δεν υπάρχει αναβατόριο.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 μονών κρεβατιών ή 1 διπλού με την ένωση των 2 μονών και ανόστρωμα. Όλες οι απαραίτητες παροχές είναι διαθέσιμες για να περάσετε αξέχαστες διακοπές.