Τα δωμάτιά μας

Τα δωμάτιά μας

Τα δωμάτιά μας

Room overview

Τετραγωνικά: 16 τ.μ.
Κρεβάτια: 2 μονά
Άτομα: 2 επισκέπτες
Δωμάτια: 7

Η απόσταση των δωματίων από την παραλία Δριμισκιανό Αμμούδι είναι 150 μέτρα. Επίσης για αυτούς που ενδιαφέρονται ενδεικτικά το φοινικόδάσος τοτ Πρέβελη απέχει 400 μέτρα.

Τα δωμάτιά μας βρίσκονται στον 1ο όροφο του των εγκαταστάσεών μας με θέα τη θάλασσα. Η ανάβαση στα δωμάτια γίνεται μέσω εξωτερικής σκάλας και δεν υπάρχει αναβατόριο.

Με την είσοδό μας στα δωμάτια ακριβώς αριστερά βρίσκεται η είσοδος του μπάνιου του κάθε δωματίου. Δεξιά υπάρχει διαθέσιμη μία δίφυλλη ντουλάπα με κρεμάστρες για τα ρούχα και στο κάτω μέρος συρτάρια.

Υπάρχουν 2 μονά κρεβάτια με ανατομικό στρώμα για ύπνο τα οποία μπορούνε να ενωθούν για να μετατραπούν με ανόστρωμα σε διπλό κρεβάτι, ενώ ο κλιματισμός του δωματίου θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στα μέτρα σας.

Τις παροχές του δωματίου συμπληρώνουν τα εξής:

  • Μικρό ψυγείο με καταψύκτη
  • Βραστήρας
  • Δωωρεάν καφές, ζάχαρη και τσάι
  • Κομοδίνα με συρτάρια
  • Φωτιστικά
  • Έπιπλο με καθρέφτη και συρταριέρες

Το μπαλκόνι σας διαθέτει 2 καρέκλες με τραπέζι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την υπέροχη θέα της θάλασσας με τους παφλασμούς των κυμάτων ενώ τις νυκτερινές ώρες υπάρχει το εκπληκτικό τοπίο του έναστρου ουρανού, σαν μικρά φωτάκια με αμέτρητους αστερισμούς.

 

Άτομο/α:έως 3 επισκέπτες
Κρεβάτι/α:2 μονά 1 αναδιπλούμενο

Δειτε τους υπόλοιπους χώρους View all

Designed as a privileged almost private place where you'll feel right at home

Εστιατόρια Περιοχής

Εστιατόρια Περιοχής

Άτομο/α: 50 άτομα

Το εστιατόριο Διόνυσος σας προσκαλεί να γευτείτε τα μαγειρευτά του φαγητό και της ώρας. Η χρήση προϊόντων από τον κήπο μας είναι το μυστικό της μαγειρικής μας τέχνης, δημιουργώντας μαγευτικές γεύσεις για τους επισκέπτες μας.

Επιλέξτε από τον κατάλογό μας με τις καλύτερες τιμές για τους επισκέπτες μας!